Pengikut

Wednesday, 17 July 2013

Setahun Berlalu 2012-2013

Assalamualaikum & Hi to all readers ☺

Ampun beribu ampun kengkawan yg senasib dah berhabuk blog ni lama x update.. Hehehe.. Busy ngan keje as well as other activities.. Cuma hari ni je terfikir & rindu sangat² nak buat karangan (mcm back to school plak ekk ☺).. 


Selesa, 14hb Mei 2013 (dah lapuk lahhhh, hehe..) yang lalu temujanji dgn doktor mengetahui bacaan CD4 dan kiraan VL terkini. Syukur kehadrat illahi keputusan CD4 saya 2 kali ganda dari sebelumnya dan VL plak "un-detectable".. Ku berserah kepadamu Ya Allah semoga semuanya dalam keadaan baik² sahaja.. 

To all kengkawan yang senasib, saya doakan kalian semua dalam keadaan sihat walafiat amin ya rabb.. Apa² pun semua belum berakhir.

Akhir sekali selamat menjalani ibadah puasa dan semoga amalan kita diterima Allah SWT.

Chowww ♥♥♥♥









5 comments:

  1. Alhamdulillah, syukur...semoga kesihatan saudara terus kekal sihat selamanya, dan dipermudahkan kehidupan....Selamat berpuasa...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Abg Naj..

      Delete
    2. Boleh sembuh ke.... Boleh kongsi pengalama...

      Delete
  2. Setiap penyakit pasti ada penawarnya.Syukur kpd Allah penawar HIV sudah ditemui.Dapatkan maklumat lanjut di Pusat Rawatan Fitrah Healthcare Centre Gombak. 019 6676236-Dr Wan sedia membantu.

    ReplyDelete