Pengikut

Wednesday, 17 July 2013

Setahun Berlalu 2012-2013

Assalamualaikum & Hi to all readers ☺

Ampun beribu ampun kengkawan yg senasib dah berhabuk blog ni lama x update.. Hehehe.. Busy ngan keje as well as other activities.. Cuma hari ni je terfikir & rindu sangat² nak buat karangan (mcm back to school plak ekk ☺).. 


Selesa, 14hb Mei 2013 (dah lapuk lahhhh, hehe..) yang lalu temujanji dgn doktor mengetahui bacaan CD4 dan kiraan VL terkini. Syukur kehadrat illahi keputusan CD4 saya 2 kali ganda dari sebelumnya dan VL plak "un-detectable".. Ku berserah kepadamu Ya Allah semoga semuanya dalam keadaan baik² sahaja.. 

To all kengkawan yang senasib, saya doakan kalian semua dalam keadaan sihat walafiat amin ya rabb.. Apa² pun semua belum berakhir.

Akhir sekali selamat menjalani ibadah puasa dan semoga amalan kita diterima Allah SWT.

Chowww ♥♥♥♥