Pengikut

Friday, 1 March 2013

HIV tidak membawa AIDS..?

http://semarakpositiv.blogspot.com/

5 comments:

  1. nampaknya dah ada orang prihatin terhadap fakta2 yang diberikan...

    ReplyDelete
  2. Lupa nak letak question mark (?) hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kefahaman terhadap fakta sebenar adalah penting... sbb ramai orang tak tahu benda nih... kadang2 bila kita HIV, kita just pk mati dan aids saja... but now why bother if u HIV kalau hiv tak membawa aids.. people boleh jer idup cam biasa.ramai jerk.... sedangkan ada beribu orang kat dunia nih yang padahal tak penah tahu pon yang mereka ada HIV sbb takut buat hiv testing.. but the thing is, HIV testing sendiri yang menyimpang dari kebenarn.. so x tahu la nak cakap cener...

      Delete
  3. Setiap penyakit pasti ada penawarnya.Syukur kpd Allah penawar HIV sudah ditemui.Dapatkan maklumat lanjut di Pusat Rawatan Fitrah Healthcare Centre Gombak. 019 6676236-Dr Wan sedia membantu.

    ReplyDelete